Via deze brief wil ik graag mijn dank betuigen aan dokter Kumar voor de hulp die hij mij

Destijds liep ik een aantal jaren te sukkelen met mijn gezondheid. Het begon ooit met blaasontstekingen. Daar kreeg ik van de huisartsen antibiotica voor. Daarna kreeg ik regelmatig last van schimmels, Candida genaamd. Ook daarvoor kreeg ik regelmatig antibiotica voorgeschreven. De Candida keerde echter steeds sneller terug en ik kwam zelfs zo regelmatig bij de huisarts dat de huisarts mij zei dat ik voortaan een mail naar hem mocht sturen voor een herhaalrecept van Canesten. Ik meen te herinneren dat ik tot 5 keer in een jaar antibiotica heb gebruikt.

De schimmel verdween echter niet, het kwam er zelfs op andere plekken uit. Dat uitte zich in een schimmelnagel en een schimmel aan de tepel tijdens het borstvoeden. Medicijnen van de huisarts hielpen slechts tijdelijk, ik werd ontzettend moe en mijn weerstand ging achteruit. Ik werd er moedeloos van.

Tot ik via een vriendin hoorde over dokter Kumar. Zonder aarzeling had ik een afspraak gemaakt waarin ik dokter Kumar vertelde over mijn worsteling met Candida. Hij stelde een programma voor mij op wat bestond uit het dagelijks drinken van zijn kruidendrank en groente- en fruitsap, het eten van rijst met gestoomde groente met daar overheen een door dokter Kumar gemaakte saus, het eten van speciaal gemaakt brood, muesli en/of vlokken en dagelijkse hydrotherapie voor mijn darmen.

In het begin moest ik aan het programma wennen, maar het was het zeer zeker waard. Na 3 maanden voelde ik mij niet alleen energieker, maar ook heb ik daarna nooit meer last gehad van infecties. Sindsdien heb ik zelfs geen bezoek meer gebracht aan de huisarts en dat is inmiddels vier jaar geleden! Mijn weerstand is weer goed want ondanks mijn onregelmatige baan in de luchtvaart waar ik regelmatig te maken krijg met jetlags en vermoeidheid, ben ik na het programma van dokter Kumar slechts een enkele keer verkouden geweest. Wat een vooruitgang!

Dokter Kumar heeft zijn expertise zeer zeker bewezen en ik zou hem dan ook zeker bij familie, vrienden en kennissen aanraden. Ook collega’s die last hebben van darmproblemen, vertel ik graag over mijn ervaringen met dokter Kumar. Ik heb zelfs al een paar collega’s doorgestuurd naar dokter Kumar en ook zij zijn genezen van hun chronische klachten.

Ik heb het u al vaak gezegd dokter Kumar, maar hierbij nogmaals officieel op papier: ik ben u zeer dankbaar voor wat u voor mijn gezondheid heeft betekend. U heeft mijn hele kijk op voeding en de farmaceutische industrie veranderd, waardoor ik veel bewuster ben gaan leven. Dat zie ik als een cadeau voor het leven.
Hartelijke groet,
Emy So