`

Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa met Fistel (fistula) Natuurgeneeskunde voor Darmziektes

Dit ben ik, DE Arwind een paar jaar na de behandeling van Dr. R.S. Kumar uit Castricum. Nog steeds zo gezond als een vis en daarnaast ontzettend blij omdat ik afgestudeerd ben, een goede baan heb gevonden en een lieve vriendin heb ontmoet.
Dit alles dankzij u, Dr. Kumar want zonder u zou ik nooit gezond geworden zijn. Nog steeds zijn mijn familie en ik u ontzettend dankbaar en dankzij God hebben we u op internet gevonden.

Ik had nooit verwacht dat ik deze doelen in mijn leven zou kunnen bereiken. Met zo’n vreselijke chronische ziekte waar niemand mij van kon genezen, de dagelijkse inname van elf soorten sterke medicatie en alle bijwerkingen van deze medicijnen die grote schade hebben toegebracht aan mijn gezondheid.

Dit ben ik voor de therapie. Daarnaast een briefje van mijn specialist in Paramaribo.


Deze foto laat zien dat ik er in korte tijd veel gezonder uitzie. Dankzij dr. Kumar’s therapie kreeg ik de controle over mijn gecompliceerde ziektes en werd het medicijngebruik teruggebracht met 90% in slechts een paar weken tijd! Ik kan eerlijk zeggen dat zijn natuurlijke geneeskunst voor een ongelooflijk krachtige genezing staat in de wereld. Wat een wonder!