Verklaring Naturopathy behandeling van Dr. R. Suresh Kumar uit Castricum18 juni 2014

Zolang ik me kan herinneren had ik aan het eind van elke dag last van een opgezwollen buik en zeurende maagpijn, met grote regelmaat koortsuitslag, dilemma’s over wat nu weer te eten en te drinken zonder naderhand last te krijgen van allerlei vage buikklachten, langzaam herstel na intensief sporten en toch wel de grootste frustratie, dat ik ondanks veel slaap en het idee hebben gezond te eten, weinig energie had, eigenlijk altijd met een vermoeid gevoel de dag doorkwzam.

Toen ik Dr. Kumar in juli 2013 voor het eerst ontmoette en uitgebreid met hem sprak over mijn klachten, moest ik erkennen dat mijn gezonde eetgewoontes toch niet zo gezond voor mij bleken te zijn en alle klachten rechtstreeks te herleiden waren doordat ik mezelf gevoed had met producten die mijn lichaam en geest niet voedden, maar juist ziek en vermoeid maakten.

De oplossing om verlost te raken van mijn klachten bleek vrij eenvoudig; gewoon gezond eten! Door de zeer deskundige en toegewijde wijze van begeleiding waarmee Dr. Kumar mij kennis liet maken met Naturopathy en met zijn heerlijke producten, hij is een uitzonderlijk goede kok, verdween het grootste gedeelte van mijn klachten al een paar weken nadat ik gestart was met gezond eten. Healthy food, zoals Dr. Kumar dit noemt. Gezonde voeding die zorgt voor een schoon spijsverteringskanaal waardoor het lichaam alle voedingsproducten die je eet makkelijk kan verwerken en opnemen.

Mijn lichaam accepteerde het ‘nieuwe eten’ meteen, vooral mijn hoofd (nooit geweten dat voeding zo’n groot effect heeft op emoties en stemmingswisselingen), sputterde een paar weken tegen maar raakte al snel gewend en vertrouwd met mijn nieuwe eetgewoontes.

Ik ben nu een klein jaar verder en eet nog steeds met veel plezier de producten van Dr. Kumar en andere gezonde voeding. Elke dag ga ik slapen zonder buikpijn (en met een platte buik!), ik heb rust gevonden in mijn keuzes wat ik wel en wat ik beter niet kan eten, ik heb geen koortsuitslag meer gehad, ik ben emotioneel stabiel en het grootste cadeau van dit alles, ik kom mijn volle dagen als werkende moeder moeiteloos en met veel energie door.

Als je lijdt aan een chronische ziekte, dan word je niet zo maar gezond door gezond te eten. Dit is echt een misverstand. Je moet eerst een behandeling ondergaan bij een gekwalificeerde doctor in de complementaire geneeskunde die bewezen resultaten behaalt met de juiste combinatie van positieve voeding en natuurlijke remedies. Om een doctor met die juiste kwaliteiten te vinden, is erg moeilijk. Ik prijs mij zeer gelukkig dat ik Dr. Kumar te Castricum gevonden heb.

Bewust & gezond zijn woorden die in elke voedingsreclame gebruikt worden en op elk product uit de winkel staat. Ik weet inmiddels wel beter. Dr. Kumar staat met zijn kennis en enorme schat aan ervaring werkelijk voor gezond zijn en blijven door de juiste voeding. Healthy food.


Voor meer informatie over de behandeling van deze natuurarts gaat u naar: www.pgng.nl