Beste lezers,

Mijn naam is Nicolette. Graag wil ik vertellen hoe ik van mijn parasieten hersteld ben in de hoop hiermee andere parasietendragers te inspireren en te stimuleren om Dr. Kumar’s therapie te volgen. Vijf jaar lang heb ik lopen stoeien om van mijn parasieten af te komen. Ik heb 3 verschillende antibioticakuren gehad, maar niets hielp. Doordat mijn spijsvertering niet goed was, kwamen de klachten steeds weer terug.

Via via hoorde ik over de natuurarts Dr. R. Suresh Kumar uit Castricum en de goede resultaten die hij boekt met zijn patiënten. Gelijk heb ik een afspraak met hem gemaakt en volgde ik zijn therapie. Door zijn voeding en kruidensapjes voel ik mij helemaal weer top!

Ik heb geen last meer van diaree en ik ben langzaam mijn voedingspatroon weer aan het opbouwen. Vanzelfsprekend doe ik dit op advies van Dr. Kumar want hij is een expert op het gebied van echt gezonde voeding als natuurlijk geneeskundige. Gelukkig kan ik weer koolhydraten zoals brood, rijst en aardappelen eten, alsmede nachtschade. Ik slik geen medicijnen of supplementen meer want mijn voeding en kruidensapjes zijn nu mijn ‘medicijnen’.

Ook adviseerde hij mij om bepaalde aquatherapieën te doen, wat weer heel goed voor mijn darmen is. Ik hoop echt dat ik nu voor altijd van die parasieten af ben, want ik geloof heilig in zijn werkwijze. Alles is weer in balans aan het komen en gelukkig heb ik weer een platte buik.

Ik ben erg blij met Dr. Kumar’s therapie en advies want zonder hem had ik mij niet zo goed gevoeld!

Sportieve groet,


Hieronder de mail die ik naar Dr. Kumar stuurde voorafgaand aan de behandeling.

Geachte Dr. Kumar,

Ik zal u vertellen wanneer ik dacht dat ik (weer) parasieten had.

Het begon rond half januari, ik was weer lekker 4x per week aan het trainen en ik at heel netjes. Na ongeveer 3 weken begon ik diarree te krijgen en had ik weer last van een opgezette buik. Dit ging zo 2 weken door; ik trainde niet meer zo fanatiek ook omdat ik erg moe was. Ik verlangde naar meer koolhydraten en dat probeerde ik te negeren, maar ik nam af en toe een stukje brood en nam vaker een koekje bij de koffie.

Begin februari liet ik mijn bloed prikken. De uitslag kwam een week later. Daaruit bleek dat ik ‘hoorntjes’ op mijn bloedplaatjes had en dat betekende dat ik ergens een ontsteking had. Het zou ook een allergie kunnen zijn van iets. In de bijlage treft u de uitslag van het bloedonderzoek aan.

Ik ben direct weer netjes gaan eten en ik eet geen brood, pasta, rijst en aardappelen meer, ook geen lactose, geen nachtschade en geen alcohol. Dagelijks drink ik 3 á 4 espresso’s tussen 10.00 en 14.00 uur en gemiddeld 2 tot 3 liter water.

Vanaf dinsdag heb ik een week lang dagelijks een zapper gebruikt. Dit om mijn witte bloedlichaampjes weer te stimuleren, zodat zij de parasieten kunnen opruimen. Na de tweede dag dat ik de zapper had gebruikt en ik netjes at, kreeg ik voor het eerst weer stevige ontlasting. Tot nu toe gaat dat goed, geen diarree meer. Ik hoef niet elke dag naar de wc, maar als ik moet, is het vast. Ik voel meer energie in mijn lichaam, maar wel heb ik nog steeds een opgezwollen buik.

De supplementen die mij aangeraden werden, zijn;

  • ‘s Morgens als ik wakker word een grote slok colloïdaal zilver, daarna gelijk water erachter aan drinken zodat het in de darmen komt (300-500ml).
  • Na 15 minuten Oligoplant, Urtica Dioica (brandnetel) 5 ml gedurende 30 sec onder de tong houden, daarna doorslikken.
  • Tijdens ontbijt een Vitamine C (N-C plus) en tijdens lunch ook 1.
  • Na ontbijt vitamine B12 (Adenosyl 3000 en Methyl 3000) 2 zuigtabletjes, vitamine D3 (pure pharma) en visolie.
  • ‘s Avonds voor het slapen gaan 5 ml Oligoplant Cynara Scolymus (Artisjok), 3 Magnesium (pure pharma).

Nu ben ik heel benieuwd wat u nog voor mij kunt doen, ik wil namelijk geen antibioticakuur meer voor de parasieten. In 2012 had ik Dientamoebe fragilis en Blastocystis hominis parasieten. Ik heb toen Metronidazol en 2x Clioquinol gehad maar de parasieten gingen niet weg. Daarna ben ik bij een osteopaat in België geweest. Hij heeft mij oregano tabletten voorgeschreven en toen ging het iets beter met me.

Eigenlijk is mijn buik nooit weer helemaal plat geweest, dus ik denk dat er toch nog iets niet goed is. Vorig jaar heb ik nog een darmonderzoek, colonoscopie, gehad in het ziekenhuis.

Ik hoop dat ik u zo voldoende heb geïnformeerd en ik zie u graag zaterdag aanstaande.

Met vriendelijke groet,

Nicolette